VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Jazeker, geen probleem! Het liefst wel een biologische shampoo en het gebruik met mate. Wij adviseren de producten van Naturebox (te koop bij de Kruidvat en Albert Heijn).

Ja, dat kan. De Upfall Shower zuigt het water via een filter het reservoir in. Haren blijven aan deze filter vastzitten. Wanneer je stopt met douchen spoelt het aanwezige water in omgekeerde richting het systeem in. Haren en vuil laten dan vervolgens los en spoelen direct het riool in.

Gedeeltelijk. Je kunt de thermostaat knop van de handdouche op koud zetten voordat je de Upfall Shower aan zet. De Upfall Shower vult zich namelijk met de ingestelde watertemperatuur op de thermostaatkraan. De eerste minuut is altijd koud, omdat de Upfall Shower altijd moet ‘opwarmen’. Zet direct na het starten de temperatuur zo laag mogelijk. Het zal dan een tijdje duren voordat het water warmer gaat worden. Dit is lang genoeg om bijvoorbeeld even kort, koud te douchen.

Nee, zeker niet zelfs! Het water wat uit de douchekop komt is gefilterd. Deze filter houd al het grof vuil tegen. Vervolgens komt het lang een UV lamp die alle bacteriƫn dood. Daarnaast wordt het water continu gemengd met schoon warm water. Het water uit de Upfall Shower is zelfs schoner dan het water uit menig kraan!

Tijdens het vullen van de Upfall Shower kun je het geluid horen wat vergelijkbaar is met het vullen van een bad. Tijdens het gebruik hoor je geen pomp. Na het douchen zal het systeem leeglopen, wat ook hoorbaar is.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Wij helpen je graag verder via verkoop@sth-beverwijk.nl of bel ons op het nummer +31 (0)251 810 031.