HOE WERKT DE UPFALL SHOWER?

Hoe werkt de Upfall Shower? In de onderstaande video kunt u de werking van de Upfall Shower bekijken.

Upfall Shower Geplaatst

2 douches in 1

De Upfall Shower heeft een handdouche en een hoofddouche (Upcycle). De handdouche is leverbaar in diverse uitvoeringen, de standaard spaardouche is voorzien van een straal van 5 liter per minuut. Met het Upcycle systeem geniet je van een Welness circulatiedouche (40x40cm) die ruim 35 liter water per minuut geeft. En dat, terwijl je slechts gemiddeld 1,5 liter water per minuut verbruikt! Normaliter zou dit 20 tot 30 liter per minuut zijn. Het water wordt continu gefilterd, gereinigd én verwarmd!

Nauwelijks water gebruiken

Je hoeft je zeker niet schuldig te voelen over het verspillen van schoon drinkwater. Geniet met de Upfall Shower van een heerlijke watermassa. Een watermassa die nauwelijks water, gas en energie verbruikt dankzij het recirculatiesysteem.

Zuivering

De Upfall Shower is super hygiënisch! Het water in het reservoir wordt namelijk middels een reinigbare filter opgezogen. Daarna passeert het water een UV-lamp, die alle micro organismen doodt. Daarnaast wordt het gereinigde water gecombineerd met vers en schoon warm water! 

Wanneer je klaar bent met douchen loopt het water weg door een uniek reservoir (Upcycle Systeem). Er blijft geen water achter en zélfs de filter wordt schoongespoeld!

Zo wordt het water dus continu gefilterd, gereinigd én verwarmd!

Upfall Shower Drain Dubbel