Dé Upfall Shower specialist van Noord-Holland

ENERGIE BESPAREND DOUCHEN

Energiebesparenddouchen.nl is een onderdeel van STH. STH staat voor Sanitair en Tegelhandel Beverwijk. De geheel vernieuwde en complete sanitairshowroom waar het gepassioneerde team zich volledig inzet om jouw ultieme droombadkamer te realiseren. Iedere klant telt en voor iedere klant vinden wij een passende oplossing. Oog voor detail is onze kracht, in iedere fase van het realiseren van jouw badkamer. In onze nieuwe showroom in Beverwijk vind je de mooiste badkameropstellingen. Met ‘Virtual Reality’ kunnen wij jou tijdens het ontwerpproces een levensechte badkamerervaring geven. 

Uiteraard vind je in de showroom van STH Badkamers een live demonstratie van het zuinig douchen: de Upfall Shower. Graag tot ziens in onze ruime showroom!

Showroom in Beverwijk

In onze recent geopende showroom in Beverwijk vind je de mooiste badkameropstellingen. Hier vind je uiteraard een live demonstratie van de Upfall Shower! Naast de badkameropstelling met de Upfall Shower ontdek je bij ons de laatste trends, kleurcombinaties en innovaties op het gebied van sanitair. Een nieuwe badkamer is immers een grote uitgave, waarbij je goed moet nadenken over de inrichting en producten. Wij denken graag met je mee en geven persoonlijk advies.